Een uitdagende en belangrijke managementpositie met veel ruimte voor eigen initiatief!

De organisatie

Alukan is specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van schachtmaterialen en dakuitmondingen. De producten worden gebruikt voor transport van rookgassen en lucht-ventilatiesystemen. Alukan heeft een uitstekende reputatie in de markt en staat bekend om haar deskundigheid en innovatie. De opdrachtgevers zijn installateurs, aannemers, woningbouwverenigingen en toestelfabrikanten. De sfeer binnen Alukan is goed en persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Alukan is gevestigd in Hasselt (Overijssel). Kijk voor meer informatie op: www.alukan.nl

Om de groeidoelstellingen van Alukan voor de komende jaren te realiseren zijn wij op zoek naar een:

 

Operationeel Manager

Wat ga je doen?

Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van de organisatie (afdelingen calculatie, werkvoorbereiding, productie, montage en facturatie).  Je signaleert knelpunten en zorgt voor het bewaken en optimaliseren van de huidige processen. Denk daarbij aan het orderproces, planning en voorraadbeheer. Je bewaakt alle lopende projecten op doorlooptijd, kwaliteit en kosten. Je hebt regelmatig contact met klanten en leveranciers. Je weet op natuurlijke wijze je medewerkers te motiveren en begeleidt ze in hun werk en ontwikkeling. Goede samenwerking is hierin voor jou een belangrijke drijfveer. Je hebt dagelijks overleg met de directie en maakt onderdeel uit van het management team.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in vergelijkbare functie binnen een technische omgeving (bij voorkeur binnen de installatietechniek). Je hebt een bedrijfskundige of technische HBO opleiding afgerond. Je kunt uitstekend een team begeleiden. Je hebt ervaring met optimalisatie van bedrijfsprocessen. Je staat stevig in je schoenen, bent daadkrachtig en commercieel ingesteld. Je kan gestructureerd werken en behoudt het overzicht. Je voelt je thuis in een praktisch ingestelde bedrijfscultuur. Tot slot heb je passie voor de metaal- installatiebranche.

Wat bieden wij?

Operationeel manager bij Alukan is een uitdagende en belangrijke managementpositie binnen de organisatie is er veel ruimte voor eigen initiatief. Werken bij Alukan betekent samenwerken met enthousiaste collega’s in een boeiende technische omgeving. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maken het aanbod compleet.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Kees Leppink van Alliant Select, te bereiken op telefoonnummer 06-21705690 of per mail kees@alliantselect.nl

 

 

 

 

Solliciteren